- Reklama -

Jágr zařval po panteřím a gólově dostihl Esposita

- Reklama -

Poprvé to ještě nevyšlo, ale už ve svém druhém startu v novém dresu ukázal Jaromír Jágr Floridě, že nesáhla vedle. V nedělním derby s Tampou Bay, tedy s týmem, který Panteři v posledních šesti utkáních neporazili, se český útočník brankou a asistencí výrazným způsobem zasloužil o vítězství 4:3.
„Nekoukám teď na góly, můj cíl je jiný. Přišel jsem sem, abych tomuhle týmu pomohl do play off nebo ho k němu co nejvíce přiblížil. Je před námi ještě devatenáct zápasů a mohla by to být úžasná jízda. Doufám, že budeme hrát stejně dobře jako dnes a včera,“  pronesl nejstarší hráč NHL po výhře, která Pantery v tabulce Východní konference přiblížila na dva body za osmý Boston.

Panteři znovu vedli o gól, také proto, že krátce předtím Al Montoya na opačné straně nedovolil z trestného střílení skórovat Tyleru Johnsonovi. V dalším průběhu přidali domácí ještě dva zásahy do černého. Lightning sice v posledních dvanácti minutách z třígólové ztráty dvakrát ukrojili, ale víc už nestihli.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„V sobotu jsme měli ohromný počet šancí, dneska bylo také několik dobrých příležitostí. Vytěžili jsme z nich čtyři góly. Užili jsme si to, kluci se tlačili do brány. První gól padl po nádherné akci, Jágr se prosadil poprvé za Pantery,“ neměl důvod k nespokojenosti floridský trenér Gerard Gallant.
Jeho nový svěřenec a hlavní hrdina večera ihned varuje, aby se neusnulo na vavřínech. „Byly to jen dva zápasy, ale pro nás hrozně důležité. Jsme zase ve hře o play off,“ dobře ví Jaromír Jágr, kvůli čemu ho klub angažoval.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -