- Reklama -

Jak bude vypadat sestava Seattlu?

- Reklama -

Fanda NHLSeattle se připojí jako 32. tým do kolotoče NHL v sezoně 2021/2022. V tuto chvíli je jisté, že jejich aréna bude velmi šetrná k životnímu prostředí a bude se jmenovat Climate Pledge Arena. Samotné mužstvo bude zařazené do Západní konference, Pacifické divize. Vše ostatní je zatím předmětem spekulací. Novinář Eric Duhatschek z The Athletic se zamyslel nad tím, jak by mohla vypadat soupiska nového klubu.
Dvě velká jména nalézáme hned v brankovišti. Podle The Athletic v dresu Seattlu uvidíme dvojici Matt Murray a Antti Raanta. Murray i přes dvě vítězství ve Stanley Cupu bojuje s přízní fanoušků v Pittsburghu, Raantu zase v rozletu stále brzdí zranění. Dá se tedy předpokládat, že Penguins respektive Coyotes nebudou tyto gólmany chránit v rozšiřovacím draftu.
Největším jménem zadních řad by se mohl stát Brent Burns. Zkušený ofenzivní bek zřejmě odnese omlazování kádru, které v San Jose nastává. Jeho zkušenosti by byly stále velkým přínosem, neboť si stále drží vysokou úroveň výkonů. Sekundovat by mu mohla defenzivní superstar z AHL Jake Bean.
Útok by měl stát na veteránech T. J. Oshiem a Jamesi van Riemsdykovi. Calgary se podle Duhatscheka zbaví Sama Bennetta, který by mohl v Seattlu pookřát.
Co si myslíte o takové sestavě? Měla by šanci napodobit někdejší úspěch Vegas?

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

Brankáři: Antti Raanta, Matt Murray, Thatcher Demko.
Obránci: Brandon Montour, Jake Bean, Markus Nutivaara, Julius Honka, Gustav Lindström, Mackenzie Weegar, Jonas Brodin, Ben Chiarot, Mirco Mueller, Maxime Lajoie, Brent Burns.
Útočníci: Isaac Lunderstrom, Nick Ritchie, Sam Bennett, Alexander Nylander, Tyson Jost, Jesse Puljujarvi, Austin Wagner, Colton Sissons, Josh Bailey, Lias Andresson, James van Riemsdyk, Sammy Blais, Alexander Volkov, Pierre Engvall, T. J. Oshie, Adam Lowry.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -