- Reklama -

Jak se zbavit Krále? Najít sebevědomého trenéra, tvrdí expert

- Reklama -

Gólman Jonathan Quick je podle mnohých expertů na cestě z Los Angeles. Snaha klubu se jej zbavit je však stížena jeho vysokým platem a velmi špatnými čísly.
Minulý ročník byl pro 33letého Američana tím vůbec nejhorším v jeho kariéře, když se poprvé nedostal v úspěšnosti zákroků nad 90procentní hranici a průměrně dostával více než tři branky za utkání.



Jeho letošní start je však ještě hrozivější: dva zápasy, 14 inkasovaných gólů a úspěšnost 75 procent. Každá čtvrtá střela, která na něj míří, končí v síti.
Quickově budoucnosti se naposledy důkladně věnoval sportovní analytik stanice NBC Keith Jones.
„Pokud by se našel tým, který by věřil, že má trenéra schopného vrátit ho zpět k jeho výkonům, mohlo by trénované oko poznat, jak jej nasměrovat na tu správnou dráhu,“ cituje Jonese portál The Athletic.
„Stále není vyloučené, že je trejd možný. V dnešní NHL je hodně specializovaných trenérů a některý z nich může být dostatečně sebevědomý, aby dokázal z Quicka opět udělat elitního brankáře,“ věří expert v hráčovo znovunabytí sil.
Kings nyní důvěřují více Jacku Campbellovi, který odchytal v této sezóně dva duely s úspěšností 88,5 procenta. V záloze mají navíc Cala Petersena, který má za sebou skvělý úvod v Ontariu Reign (AHL).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -