- Reklama -

Jaká bude Tavaresova budoucnost? Potřebuji čas na rozmyšlenou, tvrdí hvězda Islanders

- Reklama -

Johnnu Tavaresovi běží čas.
Když se základní část letošní sezóny stala minulostí, musí se sedmadvacetiletý útočník vážně zamyslet nad svojí budoucností. Dne 1. července se totiž může stát neomezeně volným hráčem.
„Vezmu si nějaký čas a uvidím, jak se věci vyvinou během několika dní a několika týdnů. Srovnám si myšlenky a posunu se,“ prohlásil v pondělí Tavares. „Myslím, že mám právo, abych si vzal nějaký čas. Nevím, jestli to bude týden, dva týdny, měsíc nebo dva měsíce. Opravdu nevím,“ sdělil hvězdný útočník.
Tavares dodal, že stále přemýšlí nad tím, jak Islanders odehráli tuto sezónu. Prozradil také, že zatím neví, kdo by mu mohl nabídnout smlouvu v případě, že by celá věc došla až do tohoto bodu.
„Nevíte kolik příležitostí dostanete, abyste se dostali do tohohle bodu a podívali se, jaká je krajina. Nejsem si úplně jistý, jestli je to právě to, co chci teď dělat. Vždy jsem říkal, jak to tu miluji. Je to emotivní. Skvělá organizace, skvělé místo pro hraní,“ nechal se slyšet kanadský forvard.

Pokud Tavares okusí trh s volnými hráči, stane se jedním z nejžádanějších hokejistů v historii. Od doby, kdy ho Islanders v roce 2009 draftovali, zaznamenal 621 bodů v 669 zápasech.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -