- Reklama -

Jakým typem hráče se stanete, to je Be A Pro v NHL 16

- Reklama -

V rámci zcela nového systému rozvoje hokejisty v režimu Be a Pro ve hře NHL 16 váš způsob hry určuje to, jakým typem hráče se stanete. Výkony na ledě bezprostředně ovlivňují míru vylepšení herních vlastností vašeho profíka – hra tak reflektuje váš styl hry. V NHL 16 se také znovu objeví možnost simulace hry do dalšího střídání a možnost začít v roli nováčka v CHL s cílem dotáhnout to až na superhvězdu NHL.

Díky novému systému rozvoje hráče v režimu Be a Pro máte vše ve vlastních rukách. Zvolený způsob hry na ledě totiž určuje to, jakým typem hráče se stanete. Prahnete-li se stát agresivním útočníkem jako Milan Lucic, zaměřte se na napadání a nebojte se příležitostně zapojit do potyček. Pokud chcete být technickým hráčem jako Claude Giroux nebo Tyler Seguin, zaměřte se na obratnost a práci s hokejkou.


V NHL 16 máte možnost utvářet svůj odkaz čistě podle sebe. Navíc můžete simulovat dění na ledě do příštího střídání, takže nikdy nevypadnete ze zápřahu. Na střídačce kouč vyhodnotí vaši hru v ofenzívě, defenzívě a v oblasti týmové hry. Trenér vám také řekne, co konkrétně se vám daří a co dalšího od vás očekává.
Zcela nový trénink mimo led dodává vašemu vývoji novou úroveň. Můžete tak spravovat svá týdenní cvičení, protože chcete-li se měřit s těmi nejlepšími, musíte na sobě neustále pracovat. S omezeným počtem hodin týdně na trénink musíte volit obezřetně, na který aspekt hry by se měl váš profík zaměřit.
Se zdokonalováním dovedností vám pomůže nový systém vizuální herní asistence. Vizuální nápověda promítá na led terče k tréninku střelby, dráhy pro přihrávku, označuje volné spoluhráče apod. Ať už jste v sérii NHL nováčkem, nebo ostříleným veteránem, adaptivní tréninkový nástroj pomůže hráčům na všech úrovních.
Zdroj: EA SPorts CZ

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -