- Reklama -

Jasný vzkaz z vedení NHL: Jsme připraveni hrát i v srpnu

- Reklama -

Zatím nebylo stanoveno žádné datum návratu NHL, zástupce komisionáře Bill Daly však v pátek uvedl, že liga počítá i s možností hrát hluboko v létě.
„Věříme, že pokud to bude nutné, tak můžeme hrát i v srpnu. Když nebude jiné cesty, najdeme způsob, jak tento scénář naplnit,“ cituje jeho slova Nick Cotsonika z oficiálních ligových stránek.

KOMENTÁŘ: Jak může klaunova moudrost zachránit NHL

„Pořád však platí, že máme naději a cíl uskutečnit zápasy dříve než takto pozdě,“ pokračoval Daly. „V souvislosti na vývoji bychom rádi hráli už na jaře a teprve až pod tlakem událostí v létě. Narovinu, tenhle problém bychom řešili rádi.“
„Nemyslím si ale, že jsme tak daleko, abychom nyní věděli, zda to bude možné,“ narážel funkcionář na karanténní opatření v USA a Kanadě.
Daly již dříve uvedl, že možnosti dokončení aktuálního ročníku jsou „téměř nekonečné“. Prioritou soutěže je zajistit, aby výsledný způsob dohrání neohrozil sezónu 2020/2021.
V souvislosti s nemocí Covid-19, která NHL přerušila, byli pozitivně testování dva hráči Ottawy a jeden člen sestavy Colorada. Jejich jména nebyla kluby zveřejněna.

Tahle COOL trička NHL chceš!

Anketa NHLnews

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -