- Reklama -

Je libo pořádně vychlazený Jágr?

- Reklama -

Kanadský pivovar The Block Three Brewing Co. přišel s originálním nápadem, jak uctít hokejový um Jaromíra Jágra. Menší podnik se rozhodl, že po něm pojmenuje své pivo a vyrobil limitovanou edici s názvem Jaromir Czech Jagr.


Block Three byl založen v roce 2013 čtyřmi ontarijskými hokejovými fanoušky, kteří chtěli během letošního léta potěšit své zákazníky tradičním českým ležákem. Pojmenování po Jágrovi – pravděpodobně nejznámějším českém hokejistovi – se tak jevilo jako logická volba.
A zajímavý marketingový tah se majitelům podle všeho vyplácí.
„Myslím, že jediná stížnost, jež jsme zatím k tomu pivu obdrželi je fakt, že není 6,8procentní,“ citují slova jednoho z vlastníků pivovaru oficiální stránky NHL.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -