- Reklama -

Je pozdě. Trucující hvězdičky zůstanou v Evropě

- Reklama -

Chránění volní hráči Jesse Puljujärvi z Edmontonu a Julius Honka z Dallasu, kteří v rámci svých „trucmisí“ utekli do Finska, si již v tomto ročníku NHL nezahrají.
Oba hokejisté potřebovali podepsat kontrakt do 17:00 zámořského času, což se nestalo.

Týmy stále drží jejich práva a mohou je vytrejdovat, na kluzištích se ale v aktuální sezóně vzdorující mladíci objevit nesmí.
21letý Puljujärvi nyní působí v Kärpätu Oulu. Chris Johnston ze stanice Sportsnet v sobotu informoval, že útočník je připraven dohrát ročník ve své vlasti i v případě, že by Oilers vyhověli jeho žádosti o výměnu.
Čtvrtý muž draftu 2016 naskočil za Oulu už do 25 zápasů, ve kterých nastřádal 24 bodů za 11 branek a 13 asistencí.
O dva roky starší Honka si podle Johnstona přál návrat do Severní Ameriky a Stars měli jeho požadavek na trejd zvažovat, deadline ale přišel dříve, než se stačilo cokoliv zrealizovat.
Finský obránce v těchto dnech obléká dres JYP Jyväskylä, jeho agent ale nevyloučil stěhování do jiné soutěže.
Honkův vztah k Dallasu si připomeňte ZDE.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -