- Reklama -

Je těžké vidět světlo na konci tunelu, píše fanouškům zdrcený Karlsson

- Reklama -

Kapitán ottawských Senátorů Erik Karlsson a jeho žena Melinda zveřejnili prohlášení ke ztrátě svého syna. Ten zemřel na začátku tohoto týdne měsíc před plánovaným porodem.
Mladý pár ve středu sdílel na sociálních sítích Instagram a Twitter status, v němž objasnil, že miminko přišlo na svět mrtvé.
„V těchto nesmírně obtížných časech je těžké vidět světlo na konci tunelu, ale víme, že jednoho dne jej dosáhneme,“ píší nešťastní rodiče.
„Chceme všem poděkovat za lásku a podporu, kterou nám vyjadřujete…Jsme rádi, že můžeme být Axelovými rodiči. A přestože se narodil již mrtvý, víme, že jej budeme jednou za jiných okolností znovu držet v náručí a radost, jež nám bude dávat, s námi navždy zůstane,“ pokračovali ve velmi otevřeném a emotivním vzkazu veřejnosti.


O jejich těžké životní situaci informoval již v úterý klub (psali jsme ZDE).
Sedmadvacetiletý švédský bek se neobjevil v úterním duelu s Floridou a nic zatím nenasvědčuje tomu, že by se měl k týmu v nejbližších dnech připojit.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -