- Reklama -

Je to nefér, opřel se Bobrovskij do jedné z variant dokončení ročníku

- Reklama -

Komisionář Gary Bettman tento týden konečně přiznal, že jednou z možností dohrání ročníku je i vynechání zbylých klání základní části. Začít rovnou s play-off je ale některým hráčům proti srsti.
Jedním z nich je i gólman Floridy Sergej Bobrovskij.

Tahle COOL trička NHL chceš!

„Podle mě to skutečně není fér, protože zbývalo odehrát 12 nebo 13 zápasů do konce. To je hodně a my jsme byli v přímém boji o play-off. Měli jsme příležitost dostat se tam a pokud nás takhle odstřihnou, nebude to spravedlivé,“ cituje 31letého Rusa stanice Sportsnet.
„Když se na to podíváte ze sportovního hlediska, základní část má 82 duelů a až potom začíná vyřazovací fáze. Nemůžete to rozhodnout v tomto bodě a jít rovnou na to,“ poznamenal Bobrovskij.
Panthers by nepomohlo ani zvažované rozřazení týmů podle bodů přepočtených na počet odehraných klání. S 56,5 % jsou na 15. místě soutěže, pouze 0,01 % za postupujícím Torontem.
Podobný názor jako Bobrovskij již dříve vyjádřili Aleksander Barkov, Oliver Ekman-Larsson či Connor McDavid.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -