- Reklama -

Jeden příběh ze zákulisí finále: Schenn málem skončil v Bostonu

- Reklama -

Fanshop týmuV letošním finále NHL se proti sobě postavily týmy Bostonu Bruins a St. Louis Blues. Že v dresu Bostonu nyní nastupuje někdejší kapitán Bluesmanů David Backes, je dobře známý fakt. Přitom nechybělo mnoho a v podobné situaci se mohl ocitnout i útočník St. Louis Brayden Schenn.
Expert stanice Sportsnet Elliot Friedman vyštrachal z hokejového zákulisí historku o tom, jak byl kanadský forvard málem poslán do Massachusetts. Vše se mělo odehrát při letošní uzávěrce přestupů.
„Okolo Díkuvzdání mu (Schennovi, pozn. red.) volal agent se zprávou, že klub vyjednává o jeho přestupu k Bruins. V jednu chvíli to vypadalo nadějně, ale nakonec to celé opadlo, aniž by hráč tušil proč,“ vysvětlil Friedman.

Spekuluje se, že Schenn se mohl objevit v hledáčku Bostonu jako jedna z možných náhrad za Charlieho McAvoye, jenž odmítl nabídku dlouholetého kontraktu.
St. Louis jsou druhým týmem, za který během své dosavadní kariéry Kanaďan nastupoval. V Blues kroutí svoji druhou sezonu, když se do Missouri přestěhoval v roce 2017 z Philadelphie.
Schenna se pokusilo získat více celků, žádný z nich však jeho jméno na svoji soupisku nepřidal. Nyní je sedmadvacetiletý forvard součástí klubu, jenž bojuje o legendární pohár. Ve dvaceti utkáních play-off si zatím připsal devět bodů.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -