- Reklama -

Jednání s Krugem? Zatím žádná neprobíhají

- Reklama -

Fanshop týmuObránci Bostonu Toreymu Krugovi vyprší po následující sezoně smlouva. Osmadvacetiletý zadák se v současnosti nachází v posledním roce svého čtyřletého kontraktu na průměrně 5,25 milionů dolarů ročně. Příští červen by se mohl stát neomezeným volným hráčem.
Americký bek byl klíčovým mužem defenzivy Bruins v uplynulém ročníku. V základní části získal 53 bodů v 64 utkáních, esenciální součástí mužstva byl i v play-off: 24 zápasů, 18 bodů. Navzdory tomu ale vedení Bostonu se svojí oporou zatím nezahájilo vyjednávání o prodloužení spolupráce.
„Zatím nic. Možná je to pro někoho překvapivé, ale já si uvědomuji situaci, ve které se náš klub nachází,“ sdělil Krug novinářům. Narážel na dosavadní jednání s omezeně volnými hráči Charliem McAvoyem a Brandonem Carlem, která zpožďují rokování o Krugově nové smlouvě.
„Chápu, že zrovna probíhají jednání se dvěma hráči, které potřebujeme nutně podepsat. Navíc je mi jasné, že hodně ovlivní naši situaci okolo platového stropu. Jasně, že bych si přál, aby se se mnou bavili, ale zatím nic takového neproběhlo,“ rozhovořil se americký obránce.
„Myslím, že jsem jasně ukázal, jaký jsem. Jsem s tím spokojený. A věřte mi, když říkám, že se necítím nerespektovaný. Znám situaci,“ loajálně odpověděl Krug.
Kdy vedení poraženého finalisty posledního Stanley Cupu zasedne k jednomu stolu se svým klíčovým mužem?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -