- Reklama -

Ještě jedno velké přání pro Roberta Luonga

- Reklama -

Fanshop týmu
Zkušený gólman Roberto Luongo se oficiálním ligovým stránkám svěřil se svým snem. Floridu, jejíž bránu střeží, by rád viděl potěžkávat Stanley Cup.
„Jediné číslo, které sleduju, je počet Stanley Cupů. To je jediné číslo, na kterém mi záleží,“ cituje jeho slova Kevin Woodley z portálu nhl.com.
Devětatřicetiletý Kanaďan vstoupí do své 19. sezóny v NHL, v níž potřebuje jen 13 k výher k tomu, aby se v historickém pořadí vyrovnal třetímu Edu Belfourovi. Panterům věří a doufá, že to v blízké budoucnosti dotáhnou až na samotný vrchol. A to obzvláště za situace, kdy sám cenný Pohár nad hlavu ještě nepozvedl.
„Je tu hodně věcí, z nichž můžeme být nadšení,“ ohlédl se Luongo za uplynulým ročníkem, v němž Florida nepostoupila do vyřazovacích bojů.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Hvězda amerického fotbalu šokovala svým vyjádřením o NHL
„Přeju si, abych byl o pět až deset let mladší, abych tu s nimi mohl být déle. Tohle mě trošku straší,“ uvědomuje si rodák z Montrealu limity, jež mu nastavuje věk. Plně ale spoléhá na obrovský potenciál mladé floridské sestavy. „Cítím, že jsme blízko. Doufejme, že na to dosáhneme v následujících pár letech. Pokud to bude za pět nebo šest let, tak už u toho, myslím, nebudu. To mě děsí,“ konstatovala na závěr bývalá dlouholetá opora Canucks.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -