- Reklama -

Jim Montgomery zamířil do protialkoholní léčebny

- Reklama -

Fanshop týmuJim Montgomery byl odvolán z pozice hlavního trenéra Dallas Stars 10. prosince minulého roku. Klub byl ve svém vyjádření velmi skoupý na fakta. V pro trenéry turbulentním podzimu, kdy byli koučové odvoláváni kvůli nevhodnému chování k hráčům, vedení Dallasu pouze uvedlo, že to nesouvisí s právě probíhající kauzou hokejového Metoo.
Začátkem ledna začíná být o důvodech vyhazovu více jasno – Jim Montgomery nastoupil do protialkoholní léčebny. Ve svém vyjádření po nástupu na léčení označil svůj vyhazov od GM Stars Jima Nilla za „přiměřený“.
Montgomery byl již dvakrát zadržen za jízdu v podnapilosti, tyto přestupky se ale datují do let 2008 a 2013.
A až nyní se vše vyjasnilo. Přiznal se samotný Montgomery, který předložil veřejnosti otevřený dopis, ve kterém se přiznává ke svým problémům.
„Ztráta mé práce jako trenéra Dallasu Stars v minulém měsíci mi otevřela oči. Zklamal jsem realizační tým, vedení i hráče. Ovšem co mě mrzí nejvíce, zklamal jsem svou ženu a rodinu. Rozhodnutí organizace o mém propuštění mě donutilo se podívat do zrcadla a rozhodnout se, jestli chci pokračovat v této devastující životosprávě či se z ní dostat. Vybral jsem si tu druhou možnost. Obrátil jsem se na profesionály, kteří mi pomáhali a radili mi, jak se z trablí spojených s alkoholem dostat. Nyní s pomocí své ženy, rodiny a mnoha blízkých přítel činím další krok vpřed. Sám sebe jsem přihlásil do ústavního pobytového programu, kde se hodlám posunout k tomu být lepším manželem, otcem, kamarádem a trenérem, kterým jednoho dne chci zase být. Je to dlouhý proces, kterému jsem zavázán. Prosím, abyste po přečtení tohoto dopisu respektovali soukromí mé rodiny. Děkuji, Monty.“
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -