- Reklama -

Joe Thornton nedohrál nedělní duel ve Vancouveru

- Reklama -

Hokejisté San Jose zvítězili na ledě Vancouveru 3:1. Byla to jejich teprve druhá výhra z posledních deseti zápasů. Radost ze zisku dvou bodů jim ovšem kalí zranění Joea Thorntona, jenž patří k hlavním ofenzivním tahounům kalifornského týmu.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Kanadský centr se zranil necelé tři minuty před koncem první třetiny při kolizi se útočníkem Canucks Michaelem Chaputem. Při odchodu z ledu bylo patrné, že na levou nohu nemůže pořádně došlápnout. S největší pravděpodobnosti se jedná o nějaký problém s kolenem.
Trenér Peter DeBoer po zápase prohlásil, že bližší informace o Thorntonově zranění bude mít až po návratu do San Jose. Podle informací některých zámořských médií byl Thornton spatřen, jak halu opouští po svých bez berlí, ale dost kulhal.
„Vrátíme se domů a v pondělí ho prohlédnou lékaři. Doufejme, že se nejedná o nic vážného, co by ho vyřadilo na dlouhou dobu. Na druhou stranu máme sebevědomí tým, který je složený z více částí, nestojíme na jednom hráči,“ uvedl DeBoer.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -