- Reklama -

Joe Vitale si letos už nezahraje

- Reklama -

Americký hokejista Joe Vitale už v letošní sezóně National Hockey League s největší pravděpodobností do hry nezasáhne. Centr Arizony je dlouhodobě mimo hru kvůli následkům otřesu mozku.
Třicetiletý Vitale odehrál v letošní sezóně pouze jeden zápas, ve kterém se porval s Kevanem Millerem. A právě tvrdá pěstní výměna názorů s o dva roky mladším bostonským zadákem je příčinou jeho přetrvávajících zdravotních obtíží.
Rekonvalescence rodáka ze St. Louis měla původně trvat čtyři až šest týdnů, ale tyto lékařské prognózy se bohužel nepotvrdily. „Nezaznamenali jsme žádný skutečně měřitelný pokrok,“ uvedl ve středu generální manažer Coyotes Don Maloney.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -