- Reklama -

Johansson zakotvil v Buffalu

- Reklama -

Jeden z TOP volných hráčů letošního léta je již mimo trh.
Útočník Marcus Johansson se dohodl na dvouleté spolupráci s Buffalem. Průměrná roční hodnota smlouvy činí 4,5 mil. dolarů.



28letý Švéd strávil uplynulou sezónu v New Jersey a Bostonu, za které odehrál celkem 58 zápasů se ziskem 30 bodů. 24. muž draftu 2009 naskočil také do 22 duelů play-off, v němž za Bruins nasbíral 11 bodů.
Šavlím by měl rodák z Landskrony pomoci vytvořit sekundární střeleckou sílu, která byla v minulém ročníku nezdravě závislá na výkonech Jacka Eichela, Jeffa Skinnera a Sama Reinharta.
Johansson má na svém kontě v NHL 588 utkání, ve kterých zaznamenal 120 gólů a 214 asistencí. Většinu kariéry strávil ve Washingtonu, jehož barvy hájil sedm sezón.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -