- Reklama -

John Gibson uctí památku obětí havárie helikoptéry s Bryantem speciální maskou

- Reklama -

Fanshop týmuHavárie vrtulníku, ve kterém seděla bývalá basketbalová hvězda Kobe Bryant s dcerou a dalšími několika lidmi šokovala hokejový svět. Jeho památku uctili nejen kolegové z basketbalové NBA, jeho dres navlékl při nástupu na kurt před čtvrtfinále Australian Open s Rafaelem Nadalem Australan Nick Kyrgios. Připomněli si jej i hráči Los Angeles Kings. Nyní se k zástupu nejen sportovních osobností se svojí vzpomínkou přidá i brankář Anaheimu John Gibson.
Bryant zemřel minulou neděli. O necelý týden později Anaheim, který leží kousek od Los Angeles, kde za místní Lakers Kobe strávil celou svoji kariéru, plánuje před utkáním zavzpomínat na superstar NBA. Gibson navlékne masku, kde se objeví obě čísla, které během své kariéry „Mamba“ na svém dresu nosil – 8 a 24, stejně jako připomínka jeho legendárního večera, kdy nasázel v jednom zápase 81 bodů.


Na zadní straně masky bude k vidění sama basketbalová legenda, která objímá svoji dceru, která rovněž přišla při nehodě o život. Oba budou mít svatozář. Součástí kresby budou i jména dalších sedmi obětí havárie.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -