- Reklama -

Jsi navíc? Skryj se u souseda

- Reklama -

Nebylo to sice zrovna etické, ale nejednalo se ani o prohřešek proti pravidlům. Právě naopak, Zack Kassian se jednomu takovému vyhnul.
Když vancouverský útočník během čtvrtečního zápasu se St. Louis zjistil, že jeho mužstvu by mohlo kvůli špatnému střídání hrozit vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě, neváhal a okamžitě skočil na střídačku. Co na tom, že to byla lavice soupeře…
Kassian svůj úmysl nedovedl do úplného konce, poklekl pouze na mantinel, svůj účel to nicméně splnilo. Pohled zblízka do očí některých Bluesmanů, obzvláště Stevea Otta, mu byl dostatečným varováním, aby podobný kousek ještě někdy zopakoval.

Příští zápasy v TV: San Jose – Buffalo, so 25. října, 22:05, Nova Sport/Voyo. St. Louis – Chicago, so/ne 25. října, 2:05, Nova Sport/Voyo. Kompletní program zde.

Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -