- Reklama -

Jsou bostonské dny Toreye Kruga sečteny?

- Reklama -

Fanshop týmuJe devětadvacetiletý obránce Torey Krug na odchodu z Bostonu? Ofenzivní obránce se nachází v posledním roce svého kontraktu a vyhlíží tučné přilepšení. Je však otázkou, zda se vedení Bruins odhodlá mu výplatní pásku zvýšit podle jeho požadavků.
Krug do konce sezony 2019/2020, ať už nastane kdykoliv, pobírá 5,25 milionů dolarů ročně. Jeho význam pro defenzivu Bruins v posledních letech narůstal, jen letos měl skutečně impozantní čísla v nedokončené základní části: 61 zápasů, 49 bodů (9+40). Zámořští experti spekulují, že ofenzivní bek se může pohybovat okolo osmi milionů dolarů ročně. To však může činit vedení Bostonu velké starosti s platovým stropem.
Agent Toreye Kruga by za služby svého klienta mohl požadovat okolo 8 milionů ročně po dobu pěti let. Medvědi by v případě odchodu Kruga měli solidní náhradu: Charlieho McAvoye a Brandona Carla. Konec kariéry se však mílovými kroky blíží ke kapitánovi Zdenu Chárovi, což může společně s Krugovým odchodem činit velké starosti v obranné třetině Bruins.
Podle bostonského insidera by však v prospěch Medvědů mohla hrát nejistá situace na hráčském trhu způsobená přerušeným ročníkem a také fakt, že se Bruins v únoru zbavili nevýhodného kontraktu na 4,5 milionů dolarů ročně, které pobíral David Backes.
A nebo se ambiciózní obránce pro dobro kolektivu rozhodne dát svému klubu slevu na své služby?

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -