- Reklama -

Jste požírači pizzy! osočil Marchand zaměstnance ligy

- Reklama -

Brad Marchand má zase o pár nepřátel více.
Křídelník Bostonu se po pátečním zápase proti New Yorku Rangers obul do pozorovatelů otřesů mozku, kteří jej stáhli z utkání.

BLACK FRIDAY! Produkty NHL se slevou až 30 %

31letému Kanaďanovi se nelíbilo, že jej povolali na vyšetření až ve třetím dějství, přestože k úderu do hlavy došlo ve druhé třetině.
„Je to ostudné,“ citoval Marchanda Conor Ryan z portálu Boston Sports Journal. „Mají třicet nebo dvacet minut na to, aby tam seděli, podívali se na video a udělali rozhodnutí. Ale oni mě stáhnou ze střetnutí, když ztrácíme 1:2 a dostáváme se do hry.“
„Ti chlapi jsou zaměstnáni pojídáním pizzy a cheesburgerů a nedokážou sledovat hru. Příště by měli vytáhnout hlavu ze zadku a sledovat zápas,“ nebral si hokejista servítky.
Marchand byl otřesen po kolizi se zadákem Jezdců Jacobem Troubou na konci prostředního dějství. Na další třetinu byl ale připraven. Na incident se podívejte zde:


Pár hodin po duelu rodákovi z Halifaxu hlava vychladla a za svá ostrá slova se omluvil.
„Vím, že pozorovatelé jsou tam proto, aby nám pomohli. Neměl jsem si na nich vybíjet svou frustraci,“ napsal Marchy na svém twitterovém účtu.
A důvod ke vzteku nakonec ani nebyl nutný. Bruins totiž zvítězili 3:2 po prodloužení.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -