- Reklama -

Jste zku*vený lúzr, nadala kanadská politička majiteli Senators

- Reklama -

Miliardář a majitel Ottawy Senators Eugene Melnyk byl minulý týden na koncertě kapely Rolling Stones slovně napaden ontarijskou ministryní kultury, turismu a sportu Lisou MacLeodovou. Zprávu o nebývale ostrém výpadu přinesl Blair Crawford z deníku Ottawa Sun.
Kanadská politička, která je známá svým ostrým jazykem, si nebrala servítky. „Jsem vaše ministryně a vy jste zas*aný kus hovna a zku*vený lúzr,“ prozradil Melnyk její slova pro ottawský plátek.



Vlastník Sens MacLeodovou nepoznal, ale všiml si její asistentky, kterou zná. „Řekl jsem: Jste Lisa MacLeodová, znám vaši…ani jsem to nedokončil a ona na mě vykřikla ‚Fuck you!‘, otočila se a odešla,“ popsal Melnyk další průběh.
Že se jedná až o příliš nepravděpodobný scénář? Samotná ministryně se ke svému chování přiznala na Twitteru.
„Nechte mě to vysvětlit. Dala jsem Eugenu Melnykovi určitou zpětnou vazbu a omluvila jsem se mu za to, že jsem byla takto hrubá. Mám jen vážné obavy o stav naší milované organizace Senators! Potřebujeme dostat náš tým zpět na cestu za ziskem Poháru!“ uvedla politička na sociální síti.
Miliardář se se stížností obrátil i na premiéra provincie Ontario Douga Forda, který se za chování členky svého kabinetu omluvil.
Aféra je o to zajímavější, že MacLeodová je členkou tamní Konzervativní strany. Opoziční Liberálové ji již vyzvali k demisi.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -