- Reklama -

K Trumpovi ne! Pozvání do Bílého domu odmítne další hráč Capitals

- Reklama -

Fanda NHL
Fanshop týmu
Odmítnutí případného pozvání do sídla prezidenta USA deklaroval další člen vítězné sestavy Washingtonu Capitals. Své „ne“ je připraven sdělit i útočník Brett Connolly, jenž se svým rozhodnutím zařadil po bok Devanta Smith-Pellyho.
„Osobně si nemyslím, že tam půjdu,“ svěřil se Connolly Johnu Matiszovi z portálu theScore.com. „Je tu ještě pár takových lidí. Nemá to nic společného s politikou (…). Každý má svůj názor a věřím, že nás bude více, kteří tam nepůjdeme.“
Zamítavé stanovisko přichází od Connolla za situace, kdy zatím Donald Trump oficiálně Capitals nepozval. Je ale zvykem, že vládci Bílého domu vítězné celky nejpopulárnějších amerických soutěží ve svém sídle vítají.
Již v červnu kritizoval současného prezidenta Spojených států Smith-Pelly, jenž nejmocnějšímu muži světa vyčítal rasistickou a sexistickou rétoriku (psali jsme ZDE).
Akceptaci pozvání naopak již dříve hlásili Alex Ovečkin, Nicklas Bäckström nebo Jevgenij Kuzněcov.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -