- Reklama -

Kadri se brání. Nejsem problémový hráč, říká

- Reklama -


Nazem Kadri se rozpovídal o svém přesunu do Colorada. Někdejší forvard Maple Leafs tvrdí, že jeho suspendace a kázeňské přestupy nemají s vytrejdováním nic společného.
Megavýměnu mezi Avs a Torontem si připomeňte ZDE.
„Vím jistě, že to s tím nesouvisí,“ cituje hokejistu agentura The Canadian Press. „(Leafs) ví, že jsem srdcař a pro své parťáky udělám cokoliv. To jsem někdy neprokazoval zrovna nejlepším způsobem, ale moje hlava a srdce byly vždy na správném místě.“
Kadri byl vyloučen na osm z posledních 14 vystoupení Javorových listů v play-off. Všechna byla proti Bostonu a to včetně pěti z letošního jara.
28letého Kanaďana potkaly suspendace za vražení na hrazení na forvarda Tommyho Wingelse v roce 2018 a za krosček vůči Jakeu DeBruskovi o rok později. Kanadský celek obě série prohrál.



Kadri, jenž strávil celou svou dosavadní 10letou kariéru v Torontu, přiznal, že preferoval setrvání v Ontariu. Na nové působiště se však podle svých slov těší.
„Skutečně to nebyla moje volba, ale Colorado má před sebou úžasné roky, což mi stěhování ulehčuje,“ věří v zářnou budoucnost svého klubu.
Své pocity taktéž vyjádřil na Instagramu.

- Reklama -


Zkušený útočník zaznamenal v uplynulém ročníku bodový pokles, přesto byl ale schopný během 73 zápasů nasbírat 16 gólů a 44 bodů. V pěti duelech play-off pak vstřelil branku a přidal asistenci.

Celkem má na svém kontě v NHL 561 utkání s bilancí 357 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -