- Reklama -

Kadri se stěhovat nechtěl, původně odmítl trejd do Calgary

- Reklama -

Fanshop týmuNazem Kadri začátkem měsíce přestoupil z Toronta do Colorada. Maple Leafs se kanadského centra snažili vyměnit již delší dobu, nakonec na trejd přistoupilo Colorado, které za Kadriho s Calle Rosenem poslali do Toronta Tysona Barrieho a Alexandera Kerfoota s šestou volbou v příštím draftu.
Kanadský útočník před trejdem podle svých slov využil svoji klauzuli o nevyměnitelnosti a stopnul rozjetá vyjednávání Maple Leafs s Calgary Flames. Jeho úmyslem totiž bylo zůstat v Torontu. „Bylo to tak, že už byli s Calgary domluvení a potřebovali po mě, abych se vzdal nevyměnitelnosti. Nemám nic proti Calgary, mám rád jejich tým a líbí se mi, kam směřují. Ale říkal jsem si, že když odmítnu, budu mít větší šanci zůstat s Maple Leafs,“ sdělil Kadri.
Ani tento vzdor mu však nepomohl, jak už je zmíněno v úvodu článku, Kadri se nakonec stěhoval do Denveru. „Jasně, chápu, že je to byznys. Tahle sezona bude pro mě o tom, že chci všem ukázat čeho jsem schopný. Očekávám od sebe velké věci tento rok,“ shrnul své dojmy osmadvacetiletý útočník.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -