- Reklama -

Kadri si za faul na Frasera nezahraje čtyři zápasy

- Reklama -

Nazem Kadri obvykle patří mezi hlavní lídry ofenzivy Toronta. Rodák z Londonu je momentálně čtvrtým nejproduktivnějším hráčem Maple Leafs, když si v 66 utkáních připsal 36 bodů za šestnáct branek a dvacet asistencí.
Jenže v poslední době si svou reputaci zbytečně kazí. Není to tak dávno, co musel kvůli disciplinárním prohřeškům (Kadri zmeškal týmový mítink před duelem s NY Islanders) vynechat tři zápasy. A v pondělí se Kadri předvedl jako hráč, který se neštítí předvést klukovinu, která na led rozhodně nepatří.


Bude vás zajímat:


O tom, že Kadri nedává jenom góly, ale občas rozdává i zákeřné rány, se na vlastní kůži přesvědčil forvard Edmontonu Matt Fraser. Incident se odehrál v pondělním utkání na ledě Rexall Place. Kadri necelé dvě sekundy před koncem 51. minuty trefil Frasera loktem do hlavy a vyřadil ho ze hry. Momentálně je na marodce, protože utrpěl otřes mozku.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.

- Reklama -

Přímo v utkání sice Kadri inkasoval od rozhodčích pouze dvě minuty za nedovolený útok na hlavu, disciplinární komise mu ale v středečním řízení udělila dodatečný trest zákazu startu v příštích čtyřech utkáních. S tím je spojený i finanční postih. Čtyřiadvacetiletý hokejista je povinen převést na konto podpůrného hráčského fondu 141463 dolarů.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -