- Reklama -

Kam s ním? Minnesota se snaží zoufale zbavit svého forvarda

- Reklama -

Fanshop týmu
Wild chtějí zapomenout na neúspěšný ročník, v němž poprvé od podpisů svých opor Ryana Sutera a Zacha Pariseho nepostoupili do play-off. Klíčem k nápravě by měly být změny, jež navážou na vytrejdování Nina Niederreitera či Charlieho Coyla.
Aktuálně se snaží generální manažer Paul Fenton vehementně vyměnit Jasona Zuckera, bohužel pro něj ale naráží na nechuť ze strany ostatních klubů.


Podle Michaela Russoa z portálu The Athletic nabídla Minnesota 27letého útočníka Calgary (za Sama Bennetta a Michaela Frolíka), Pittsburghu (za Phila Kessela), Arizoně (za Christiana Dvoraka), Vegas (za Jonathana Marchessaulta) a Vancouveru (za Brocka Boesera).
Ve všech těchto vyjednáváních zástupci Wild neuspěli a v posledním případě se jim GM Canucks Jim Benning měl dokonce vysmát.
Není žádným tajemstvím, že se Minnesota pokouší Zuckera vyměnit už delší dobu. Dvakrát už měla být blízko dohodě, pokaždé ale z finálního plácnutí sešlo.
V uplynulé sezóně Zucker odehrál 81 zápasů se ziskem 42 bodů, což o je 22 méně než v předchozím ročníku.
Rodák z Kalifornie doposud působil výhradně v Minnesotě, kde začal svou kariéru v roce 2011. Draftován byl o rok dříve z celkového 59. místa.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -