- Reklama -

Kane čelí ostrému obvinění

- Reklama -

Na superstar Evandera Kanea byla podána žaloba. Soudit se chce žena, která tvrdí, že jí hokejista slíbil tři milióny dolarů, když půjde na potrat. Žena tak učinila, peníze již ale údajně neobdržela.
O případu jako první informoval portál TMZ.
Dívka vystupuje na veřejnosti pod pseudonynem Jane Doe, aby utajila svou identitu.




V žalobě uvádí, že se s Kanem začala stýkat v roce 2015 a další rok otěhotněla. Oba se měli podle ní domluvit na interrupci.
Pár měl pokračovat v sexuálním vztahu i nadále. Doe tvrdí, že v roce 2017 ji hvězdný útočník opět přivedl do jiného stavu. Kane ji měl přemluvit k potratu, jelikož dítě by zničilo jeho kariéru i vztah s oficiální přítelkyní.
Žena nakonec souhlasila a podruhé podstoupila nepříjemný zákrok.
V květnu 2018 měla Doe zase otěhotnět –  již potřetí. Tentokrát však již o miminko nechtěla přijít, což způsobilo rozpory s Kanem.

V obžalobě se píše, že jí Kane nabídl jeden milión. Žena odmítla. Sportovec tak přišel s nabídkou třikrát vyšší, které už Doe nedokázala vzdorovat.
K přerušení těhotenství mělo podle Doe dojít v červnu 2018. Slíbená platba k ní už ale nedoputovala. Nyní se odhodlala soudit o šest miliónů jako odškodné.
Kaneův právník vydal jen krátké prohlášení, v němž obvinění svého klienta odmítá.

- Reklama -


Sedmadvacetiletý Kane podepsal nedávno se San Jose novou sedmiletou smlouvu na 49 mil. dolarů a je tak jedním z nejlépe placených hráčů ligy. Pokud by dal soud ženě za pravdu, následovala by s největší pravděpodobností přísná reakce NHL. Soutěž se snaží jít příkladem a podobné excesy tvrdě trestá.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -