- Reklama -

Karlsson promluvil. A na Senators to nehází dobré světlo

- Reklama -

Obránce Erik Karlsson se poprvé od příchodu do San Jose rozpovídal o komunikaci se svým bývalým klubem z Ottawy. A pro Senátory nevyznívají jeho slova zrovna pozitivně.
Podle všeho s ním totiž vedení mančaftu takřka poslední rok nemluvilo.
„Nikdo z nich mě ve skutečnosti nekontaktoval od listopadu, kdy mě požádali o seznam týmů, kam nechci být vyměněný,“ cituje slova hvězdného beka Michael Traikos z deníku Toronto Sun.




„Prostě se to tak stalo. Byl jsem tam, abych hrál hokej a dělal to nejlepší, co bylo v mých silách s tím, co jsme měli k dispozici. To bylo jediné, o co jsem se staral,“ pokračoval osmadvacetiletý Švéd.
Pokud jsou Karlssonova slova pravdivá, znamená to, že s ním management Senators nebyl v přímém kontaktu ani 1. července, kdy mu nabídl kontrakt s ročním platem 10 mil. amerických dolarů (psali jsme ZDE).
A to je už hodně zvláštní způsob vyjednávání o prodloužení spolupráce.
Karlsson odehrál v kanadském hlavním městě devět sezón, v rámci nichž nasbíral 518 bodů, dvě Norrisovy trofeje a čtyři účasti ve výběru All-Star ligy.
Klub se zatím k jeho slovům nevyjádřil.
Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -