- Reklama -

Karlsson v Tampě? Frolík s Bennetem do Minnesoty? Jaké další věci nás čekají?

- Reklama -

Fanda NHLErik Karlsson bude jedním z nejzajímavějších hráčů, kteří se letos ocitnou na volném trhu. Před letošní sezonou byl švédský bek vyměněný do San Jose, kde však i vinou zranění zanechal poněkud rozpačitý dojem. Přesto ale jeho cena neklesla. San Jose chce udělat maximum, aby si hvězdného obránce udrželo. Vypadá to ale, že do hry vstupuje ještě jiný tým.
V podcastu 31 Thoughts zmínil expert stanice Sportsnet Elliot Friedman, že Karlsson má zájem o přesun do Tampy Bay. Prý je podle některých zpráv ochoten jednat i o kontraktu nižší výše, než byl doposud zvyklý. Lightning totiž nemají příliš prostoru pod platovým stropem. Proto se očekává odchod drahého Ryana Callahana a několika dalších veteránů, aby se udělalo místo pro Karlssona.


Bývalý kapitán Ottawy se chce vrátit do Východní konference i kvůli tomu, že hráči v ní nemusí trávit tolik času na cestách.
O Švéda se očekává velký zájem i přesto, že má v průběhu několika týdnů naplánovanou operaci. Přesto podle Friedmana nemůže ofenzivní démon čekat dlouhodobější kontrakt a reálnější je podle všeho dohoda na tři nebo čtyři roky.
Flames vylepšili nabídku
Velké změny se čekají v Minnesotě. Poté, co se Wild nedostali do play-off, dají se očekávat „škatulata hejbejte se“. Trejd Phila Kessela se už pomalu blíží k rozuzlení a nejspíše nezůstane jen u něj.
Calgary dlouhodobě jeví zájem o Jasona Zuckera, Minnesota ale doposud všechny nabídky kanadského týmu shodila ze stolu.
Před letošní uzávěrkou přestupů se prý oba kluby přiblížily dohodě, když Plameny nabízeli Micheala Frolíka a první volbu draftu 2019. Několik zámořských expertů v poslední době informovalo, že v nabídce k Frolíkovi přibyl rovněž Sam Bennet.


Flames ovšem nejsou jediným mančaftem, se kterým Minnesota ohledně Zuckera jedná. Sedmadvacetiletého Američana prý zkusili nabídnout za Jonathana Marchessaulta z Vegas nebo Christiana Dvoraka a Christiana Fischera z Arizony.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -