- Reklama -

Kaše zůstává v Anaheimu. Finančně si hodně polepší

- Reklama -

Fanda NHL
Útočník Ondřej Kaše se dohodl s Anaheimem jako chráněný volný hráč na další tříleté spolupráci. Dvaadvacetiletý kadaňský odchovanec se může těšit i na značný platový nárůst.
Podle Elliotta Teaforda z deníku Orange County Register si Kaše nově vydělá v průměru 2,6 mil. dolarů ročně, zatímco v předcházejících letech pobíral jen těsně nad 700 tisíc.


Fanshop týmu
„Ondřej je šikovný hokejista, který má v této lize světlou budoucnost. Dokáže bruslit a střílet góly, přičemž se bude i nadále zlepšovat a získávat více zkušeností,“ citují klubové stránky slova generálního manažera Boba Murrayho.
Kaše si v uplynulém ročníku vytvořil během 66 zápasů základní části s 20 góly, 18 asistencemi i 38 body svá osobní maxima. Ve čtyřech duelech play-off nebodoval.


Ducks si českého křídelníka vybrali na draftu 2014 z celkového 205. místa. Od té doby odehrál v NHL 119 utkání se ziskem 53 bodů (25+28). Ve 13 kláních play-off vstřelil dva góly.
Posledním nepodepsaným volným hráčem Kačerů nyní zůstává útočník Nick Ritchie.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -