- Reklama -

Kassian zničil drzého Tkachuka

- Reklama -

Sobotní bitva o Albertu byla opět plná tvrdých slov a ještě tvrdších bodyčeků.
Obzvláště se činil forvard Flames Matthew Tkachuk, který se rozhodl znepříjemnit život útočníkovi Oilers Zacku Kassianovi. Celkem mu uštědřil dva masivní hity, přičemž po druhém z nich Kassian ztratil trpělivost a doslova si udělal z provokatéra kus hadru.



Na obě situace se podívejte ve videích níže:


Tkachuk však nešetřil soupeře ani po zápase, který jeho tým vyhrál 4:3. „Pokud (Kassian) nechce dostat úder, tak ať se mi klidí z cesty,“ cituje jeho slova Eric Francis ze stanice Sportsnet.
„Načapal jsem ho tam třikrát – řekli byste si, že se po prvním hitu poučí, ale on ne,“ pokračoval v narážkách 22letý Američan.
Kultivovaný slovník přitom nezvolil ani Kassian.
„Pokud chce rozdávat tyhle hity, musíte jednou za čas drsně odpovědět,“ řekl novinářům 28letý Kanaďan. „Je to mladý grázl…popravdě je to čubka (hráč zvolil výraz „pussy“).“
Kassian po utkání také uvedl, že Tkachuka v minulosti vyzval na bitku. Ten však odmítl s odůvodněním, že se nebude rvát s někým ze čtvrté formace.
„Mám na kontě v tomto ročníku 13 branek a stále se neodvážil jít se mnou do bitky. Tak kde je?“ zakončil Kassian rozhovor výzvou.
Odvěcí rivalové se znovu střetnou 29. ledna na ledě Edmontonu. A očividně se máme na co těšit.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -