- Reklama -

Kauza Trotz je u konce. Od příští sezony koučuje Islanders!

- Reklama -

Fanshop týmuPoté, co kouč letošních šampionů z Washingtonu Barry Trotz oznámil svoji rezignaci, to začalo v hokejovém zákulisí pořádně bzučet. Nechat si utéct příležitost zaměstnat protřelého kouče nechtělo hodně manažerů propásnout. Podle posledních indicií to vypadá, že hon na Trotze vyhráli New York Islanders.

Celou rozmíšku letošního vítěze Stanley Cupu se svým koučem rozdmýchalo prodloužení smlouvy. Trotze nazlobilo, že nedostal patřičně přidáno. Někdejší kouč Nashvillu si představoval smlouvu blízkou hodnotám trenérské elity NHL. Nejlépe vydělávajícím koučem je Mike Babcock v Toronotu s 6,25 milionů dolarů, Joel Quenneville bere v Chicagu rovných šest a Claude Julien v Montrealu pět.
Barry Trotz dosud vydělával jeden a půl milionu dolarů. Podle informací novináře Elliota Friedmana by si měl polepšit minimálně na čtyři miliony ročně. U Islanders vystřídá Douga Weighta.


Co čeká bývalého trenéra posledních šampionů? Spolupráce s „diktátorem“ Lou Lamoriellem, nervy, zda John Tavares podepíše novou smlouvu nebo otestuje svoji cenu na trhu volných hráčů, velký otazník v brankovišti a nejlepší nováček loňské sezony Matthew Barzal.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -