- Reklama -

Kdo nahradí Sekeru? Ve hře je klíčový bek Bostonu i další Slovák

- Reklama -

Fanda NHL
Zranění Andreje Sekery může v NHL popohnat realizaci dlouho očekávané výměny. Podle Joea Haggertyho ze stanice NBC by mohl Edmonton obnovit rozhovory s Bostonem ohledně získání Toreye Kruga.
Generální manažer Oilers Peter Chiarelli potřebuje nutně vykompenzovat ztrátu bojnického rodáka (o jeho zdravotních problémech jsme psali ZDE) a už teď je jisté, že s interními zdroji si nevystačí.
Sedmadvacetiletý Krug patří mezi pevnou součást obrany Bruins, kteří se jej budou zbavovat pouze s těžkým srdcem. Aby si ale celek z Massachusetts poradil se záludným platovým stropem a mohl prodloužit spolupráci s beky Charliem McAvoyem a Brandonem Carlem, bude muset kývnout na trejd.
A Krug se jeví zámořským komentátorům jako logická volba.
Fanshop týmu
Fanouškovský portál lowetide.ca vidí jako další alternativu za Sekeru torontského zadáka Martina Marinčina. Pro šestadvacetiletého Slováka by byl přesun do Edmontonu dobrou šancí restartovat své působení v NHL. Pod Mikem Babcockem nedostává příliš mnoho šancí a jeho kariérní růst se de facto zastavil.
Z TÁBORA OILERS: Draisaitl: Oilers jsou příliš dobří na to, aby nepostoupili do play-off
V AHL přitom Marinčin patří mezi nejlepší obránce a svými výkony výrazně dopomohl Marlies k zisku Calder Cupu.
Ve hře navíc stále zůstává akvizice beka z trhu volných hráčů. Kanadská média v tomto směru nejčastěji zmiňují Brandona Davidsona, Codyho Fransona, Jakuba Jeřábka, Jasona Garrisona či Kevina Bieksu.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -