- Reklama -

Kdo povede lavičku Blues v příští sezóně?

- Reklama -

Fanshop týmu
Vypadá to, že prozatímní hlavní kouč St. Louis Craig Berube zaujal vedení klubu natolik, že u mančaftu zůstane i příští sezónu.
Generální manažer Doug Armstrong v pátek uvedl, že hledání nového trenéra se omezilo na jedno jméno.

„Když jsem Craiga požadál, aby převzal tým, byli jsme v nestabilní situaci,“ cituje Armstronga Jim Thomas z deníku Post-Dispatch. „Řekl jsem mu: Převezmeš tým na dosavadní bázi a od toho se budeme odvíjet.“
Berube dostal pozici po Mikeu Yeovi, který tým po špatných výsledcích opustil v listopadu, a vytáhl mužstvo ze dna tabulky až do finále Západní konference. Za jeden z největších comebacků v historii NHL byl nominován na Cenu Jacka Adamse.
„Když jsme začali s Craigem spolupracovat, jména v seznamu kandidátů postupně ubývala a ubývala. Poté jsem se s ním sžil a nyní je na papíře pouze jeden člověk,“ dal Armstrong najevo, že dál hledat nebude.
I přes oboustranný zájem začnou Armstrong a Berube vyjednávat o novém kontraktu až v létě. Nyní se oba dva plně soustředí na sérii proti Sharks, přes něž chtějí pokračovat v cestě za prvním klubovým Stanley Cupem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -