- Reklama -

Kdo vyhraje loterii? Bettman vybírá až z devíti měst

- Reklama -

Komisionář NHL Gary Bettman v pondělí uvedl, že se liga poohlíží po „osmi až devíti“ městech, ze kterých by se mohli vybrat hostitelé letošního play-off. Zprávu přinesl Nick Cotsonika z oficiálních ligových stránek.
Zájem o „postpandemické“ vyřazovací boje již projevily metropole Toronto, Vancouver a Edmonton. Zatímco prvotní zvěsti hovořily o čtyřech hostitelských městech, TSN přinesla včera informaci pouze o dvou pořadatelích.

Nové kousky! Buď fandou NHL i po setmění

NHL hledá oblasti s nízkým zasažením pandemie nemoci COVID-19, dostatkem hotelů pro hráče a jejich rodiny i řádným zázemím.
Již o víkendu jsme psali o tom, že se hráči a liga téměř dohodli na play-off s 24 celky. Ve hře jsou ale stále i další varianty.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -