- Reklama -

Keller si vysloužil megakontrakt

- Reklama -

Arizona podepsala s útočníkem Claytonem Kellerem novou osmiletou smlouvu.
Dohoda má průměrnou roční hodnotu 7,15 mil. dolarů a obsahuje no-trade klauzuli, jež pokrývá poslední čtyři roky kontraktu.




21letý Američan nyní vstupuje do závěrečné sezóny své nováčkovské smlouvy a příští léto se mohl stát chráněným volným hráčem.
Kellerova dohoda je poslední ze série dlouhodobých kontraktů, které od začátku loňského léta generální manažer Yotes John Chayka podepsal. Kojoti se již dohodli s Oliverem Ekman-Larssonem, Christianem Dvorakem, Jakobem Chychrunem a Nickem Schmaltzem.
Keller naskočil v minulém ročníku do 82 zápasů s bilancí 47 bodů (14+33). To je o 18 méně než v sezóně 2017/18, v níž si vysloužil nominaci na Calder Trophy.
Arizona jej draftovala v roce 2016 z celkového šestého místa.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -