- Reklama -

KHL si nakonec nevyzkouší. Chris Stewart ukončil kariéru

- Reklama -

Fanda NHLTřicetiletý rodák ze Scarborough Chris Stewart, jenž v NHL odehrál přes 650 zápasů, měl být jedním z hlavních taháků Slovanu Bratislava v KHL. Nakonec se však fanoušci slovenského účastníka největší evropské ligy musí vyrovnat se zklamáním. Někdejší útočník St. Louis Blues nebo Minnesoty se rozhodl z rodinných důvodů ukončit kariéru.
Ostrý křídelník se měl dnes hlásit na tiskové konferenci ve Vídni, kde měl být představen jako nová posila. Jenže na ni nepřišel a nebyl několik hodin k nalezení.
Nakonec Slovan Bratislava prostřednictvím sociálních sítí informoval, že se s novou posilou dohodli na ukončení spolupráce kvůli vážné rodinné situaci.


Čeští fanoušci si mohou Chrise Stewarta vybavit z jeho působení v Bílí tygři Liberec během výluky v sezoně 2012-2013. Do NHL se prosadil v dresu Colorada Avalanche, kde odehrál svoji nejlepší sezonu, když získal 64 bodů v 77 zápasech.
Postupně prošel Coloradem, St. Louis, Buffalem, Minnesotou, Anaheimem a naposledy Calgary. Celkem v nejprestižnější hokejové lize světa odehrál 652 utkání a získal 321 bodů.
Titulní Foto: Icon Sportswire




- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -