- Reklama -

Kings čekají v brankovišti krušné časy

- Reklama -

Fanshop týmu
Gólman Los Angeles Jonathan Quick bude svému týmu na neurčitou dobu chybět. Špatné zprávy přicházejí poté, co absolvoval operaci kolene. Cílem zákroku bylo napravit poškozený meniskus.
Quick zmeškal v této sezóně vinou poranění v dolní části těla už pět zápasů. Dvaatřicetiletý Američan stihl odehrát pouze čtyři klání s bilancí 0-3-1 a úspěšností zákroků 84,5 procent.
Jeho nynější absence bude za poslední tři ročníky už druhou významnější herní pauzou, když se v sezóně 2016/17 objevil kvůli problémům s třísly jen v 17 vystoupeních.
Podle informací Jona Rosena ze stanice Fox Sports West nebudou Kings hledat náhradu na trhu a místo toho se během Quickovy nepřítomnosti spolehnou na dvojici Jack Campbell – Peter Budaj.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -