- Reklama -

Kings podepsali smlouvy se dvěma forvardy

- Reklama -

Los Angeles podepsalo tříletou smlouvu v hodnotě 3,4 mil. dolarů s útočníkem Austinem Wagnerem a dvouletý kontrakt v hodnotě 1,45 miliónů s forvardem Carlem Grundströmem.
Oba hokejisté se mohli stát chráněnými volnými hráči.
23letý Wagner strávil většinu posledních dvou sezón s Kings, kteří jej v roce 2015 draftovali ve čtvrtém kole. V uplynulém ročníku si připsal šest branek a pět nahrávek. Se 145 bodyčeky byl „nejtvrdším“ členem mančaftu.


O rok mladší Grundström odehrál v poslední sezóně v prvním týmu jen 13 zápasů se ziskem čtyř asistencí. Většinu ročníku strávil v nižší AHL.


Největšími jmény Králů, jejichž nositelé jsou stále bez nové smlouvy, zůstávají Trevor Lewis, Joakim Ryan, Ben Hutton a Sean Walker.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -