- Reklama -

Kojotem na dalších šest let. Dvorak se upsal Arizoně štědrým kontraktem

- Reklama -

Fanda NHL
Arizona a útočník Christian Dvorak se dohodli na další šestileté spolupráci. Ta začne platit od sezóny 2019/20 po vypršení současné nováčkovské smlouvy.
Podle Craiga Morgana z rozhlasové stanice AZ Sports si dvaadvacetiletý Američan vydělá v průměru 4,45 mil. dolarů ročně.


„Christian je vysoce talentovaný a spolehlivý centr, který se neustále zlepšuje,“ uvádí v oficiálním klubovém prohlášení generální manažer John Chayka. „V budoucnosti bude naším klíčovým hráčem. Jsme nadšení, že s námi stráví dalších sedm sezón.“
Z TÁBORA COYOTES: Kojoti jsou na prodej

Dvorak, jenž byl Kojoty draftován před čtyřmi lety z celkového 58. místa, zažil debut v NHL v roce 2016. V uplynulém ročníku odehrál 78 zápasů s bilancí 15 gólů a 22 asistencí.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -