- Reklama -

Jágr opět chybí na soupisce Flames. Co bude dál?

- Reklama -

Jaromír Jágr nenastoupil ve čtvrtečním zápase proti Los Angeles, přestože je podle dostupných zpráv zdravotně v pořádku. Informace způsobila rozruch a po sociálních se sítích se začínají šířit zvěsti o jeho konci v Calgary.
Spekulace se vyrojily poté, co klub neuvedl jako důvod Jágrovy absence zdravotní problémy. Pětačtyřicetiletý útočník přitom kvůli nim v této sezóně už dvakrát chyběl, naposledy vynechal sedm utkání v prosinci.
„Více se dozvíte v pátek,“ odbyl novináře kouč Flames Glen Gulutzan.
„Přemýšlím, jestli vše nesměřuje k tomu, že nám oznámí brzký konec tohoto „experimentu“,“ glosoval Gulutzanovu zdrženlivost komentátor kanadské stanice Sportsnet Roger Millions.


Slavný kladenský rodák sledoval souboj s Kings pouze jako náhradník. Ve čtvrtém útoku za něj naskočil uzdravený Curtis Lazar.


Legendární osmašedesátce zbývá k vyrovnání rekordu Gordieho Howea v počtu odehraných utkání pouze 34 duelů. V historické tabulce už Jágr přeskočil na třetí pozici Rona Francise, když má momentálně na kontě 1 733 klání. První Howe jich má 1 767 a druhý Mark Messier 1 756.
Celkově se Jágrovi v tomto ročníku nedaří. Ve 22 odehraných zápasech dokázal vsítit jeden gól a na dalších šest nahrál.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -