- Reklama -

Konec šampióna. Washington nestačil v sedmém zápase na Carolinu

- Reklama -

Washington 3:4 pp Carolina (2:0, 1:2, 0:1 – 0:0, 0:1)

Stav série: 3:4

Branky a nahrávky: 3. Burakovsky, 7. T. Wilson(Ovečkin, Orlov), 34. Kuzněcov (Hagelin) – 30. Aho(Pesce, Slavin), 37. T. Teräväinen (Pesce, B. McGinn), 43. J. Staal (Slavin), 92. B. McGinn (Williams, Slavin)
Československá stopa v utkání:
Jakub Vrána (WAS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:00
Petr Mrázek (CAR) 91 minut, 34 zákroků, 3 góly, 91,9%

Tři hvězdy utkání:
1. Brock McGinn (CAR) 1+1
2. Jordan Staal (CAR) 1+0
3. André Burakovsky (WAS) 1+0

Diváci: 18 506
Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson, Siegenthaler, Niskanen, Orlov, Jensen, Orpik (A) – T. Wilson, Bäckström, Ovečkin (C) – Hagelin, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Smith-Pelly, Dowd, Stephenson.

Carolina Hurricanes: Mrázek (McElhinney) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Williams (C), J. Staal (A), B. McGinn – Martinook, Wallmark, Foegele – Mäenalanen, McKegg, P. Brown.


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -