- Reklama -

Konec zámořských nadějí. Mazanec se vrací domů

- Reklama -

Fanda NHL
Český gólman Marek Mazanec ukončuje svou zámořskou štaci a míří na česká kluziště. Sedmadvacetiletý rodák z Písku se v extralize naposledy představil v sezóně 2012/13, kdy slavil s Plzní titul. Nyní se dohodl s Hradcem Králové.
Během šestiletého působení v Americe si připsal 31 startů v NHL v dresu Nashvillu, který jej v roce 2012 draftoval z celkového 179. místa.


Chuť klubu z Tennessee nasazovat jej do zápasů však postupně klesala a po letech strávených na farmě si Mazanec odskočil do KHL, v níž v sezoně 2017/18 vypomohl Slovanu.
Po angažmá v Bratislavě se do zámoří vrátil jako hráč New Yorku Rangers, do klání NHL ale nezasáhl a chytal pouze v záložním celku v Hartfordu.
Letos před polovinou února ho získal Vancouver (psali jsme ZDE), ani tam ale další starty v nejlepší hokejové lize světa nepřidal, když jej Canucks „uklidili“ do celku Utica Comets v AHL.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -