- Reklama -

Konflikt na českém tréninku. Rusové prováděli "špionáž" a museli být vyvedeni

- Reklama -

Páteční semifinále mezi Českou republikou a Olympijskými sportovci z Ruska má nečekanou předehru. Čtvrteční trénink Jandačova mančaftu narušili svou přítomností ruští kameramani.
Kontroverzní návštěva českých hokejistů v Kangnungu skončila vyvedením zaměstnanců ruské televize. Zprávu přinesl Jan Škvor z deníku Právo a informuje o ní také komentátor České televize Robert Záruba.
„Češi nechali vyvést dva ruské štáby, které chtěly natáčet trénink,“ píše Záruba na svém twitterovém účtu.
Pořizování obrazového záznamu soupeřem je přitom obecně vnímáno negativně a považováno za špionáž. „Je to od Rusů psychologická válka a čekám, že ještě něco přijde,“ sdělil později médií člen vedení reprezentace Jan Černý.
O incidentu píší také ruská média. Webový portál deníku Sport-Expres se zmiňuje o nevhodném chování Čechů, kvůli němuž jeden z kameramanů málem spadl z tribuny. Titulek k příspěvku je pak uveden slovem „skandál“.


Bitva o finále je naplánována od 8.40 ráno středoevropského času a přímým přenosem ji vysílá stanice ČT Sport.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -