- Reklama -

Koroze sestavy. Postup stál Tryskáče hodně sil

- Reklama -

Kromě historického postupu do druhého kola play-off počítají Jets také ztráty.
Do pátého zápasu série proti Minnesotě nečekaně nezasáhl útočník Nikolaj Ehlers, jehož absenci klub blíže neosvětlil.
Dvaadvacetiletý Dán patřil s 60 body k oporám celku během základní části a ve vyřazovacích bojích si připsal dvě asistence. Do sestavy se místo něj vrátil Matt Hendricks.


Na dopoledním rozbruslení před pátečním duelem se pak zranil náhradní brankář Steve Mason. Ani v tomto případě vedení týmu bližší informace neposkytlo.


Třetím do party je útočník Joel Armia, jenž během první třetiny postupového klání utrpěl zranění v horní části těla. Jaký bude jeho stav před začátkem druhého kola, není nyní známo.


Winnipeg v pátek doma vyhrál 5:0 a celou sérii s Wild ovládl poměrem 4:1. Jeho další soupeř vzejde z dvojice Nashville – Colorado.
 

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -