- Reklama -

Kosatky jsou na cestě ke kapitálnímu úlovku

- Reklama -

Fanshop týmu
Vancouver je nejžhavějším adeptem na zisk služeb útočníka Jaye Beagla. Podle Boba McKenzieho ze stanice TSN se člen vítězné sestavy Capitals upíše Kosatkám na několik příštích let.

Dvaatřicetiletý Kanaďan, jenž svou dosavadní kariéru v NHL strávil výhradně ve Washingtonu, má za sebou s mužstvem z hlavního města tříletou smlouvu v hodnotě 5,25 mil. dolarů. V uplynulé sezóně odehrál 79 utkání, v nichž zaznamenal sedm gólů a 15 asistencí.

Beaglova největší přednost spočívá v úspěšnosti na vhazování, jež v minulém ročníku činila 58,5 procent.


Chceš bezva draftovou kšiltovku za férovou cenu? Klikni TADY

- Reklama -

Podle reportérky Isabelle Khurshudyanové z deníku Washington Post se Capitals zdráhají Beaglovi nabídnout cokoliv jiného mimo roční kontrakt. Větší prioritu má pro klub udržení si forvardů Jakuba Vrány a Andrého Burakovského, kteří se mohou příští léto stát volnými hráči a pro něž si potřebuje vytvořit dostatečný prostor v platovém rozpočtu.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -