- Reklama -

Kouč Flames zostra zkritizoval svůj vítězný tým

- Reklama -

I navzdory tomu, že Calgary dokázalo v úterý zvítězit nad Arizonou 4:3 v prodloužení, nebyl hlavní kouč Bill Peters po vystoupení svého týmu spokojený.
„Musíme začít hrát kolektivně a správným způsobem,“ řekl 53letý Kanaďan po zápase novinářům. „Nemyslím si, že to tak teď děláme. Nevidím to…“




Peters se dokonce nebál zmínit konkrétní hráče, jejichž prezentace na ledě se mu nelíbila. Poukázal přitom na obránce Marka Giordana a útočníka Eliase Lindholma.
„Musíme chtít více od některých zkušených hokejistů,“ vzýval Peters veterány.
Flames spálili v utkání několik tutovek a ještě čtyři minuty před koncem základní hrací doby ztráceli dva góly.
Calgary se aktuálně nachází s bilancí 9-7-2 na pátém místě našlapané Pacifické divize, přičemž od prvního Edmontonu jej dělí jen dva body.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -