- Reklama -

Kouč Flyers letěl až do Česka na večeři s Voráčkem. Na otočku

- Reklama -

Nový trenér hokejistů Philadelphia Flyers Dave Hakstol bere svou práci opravdu vážně. Aby dokázal, jak moc si váží svých největších hvězd, neváhal odletět na jediný den do České republiky. Jen proto, aby zašel na večeři s Jakubem Voráčkem a probral s ním plány na novou sezónu NHL.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Mluvili jsme spolu nejdříve po telefonu a on najednou přišel s nápadem, že by mne chtěl v polovině června vidět. Pomyslel jsem si ´no skvělý nápad, jenže já budu v té době ještě doma v Česku´,“ prozradil Voráček. „A on na to: Já vím, přiletím za tebou do Česka na večeři,“ dodal český útočník o nezvyklé návštěvě.
„Když jsme se opravdu sešli, ptal jsem se na jeho další plány. Jestli zůstane alespoň týden a pojede se podívat někam na zajímavá místa. Ale on, že ne, že hned druhý den ráno letí zpátky! Řekl jsem mu, že je to dost dlouhá cesta jen na jednu večeři, ale hodně to pro mne znamenalo mluvit s ním z očí do očí,“ vykládal překvapený Voráček.
Hakstol letěl takřka 7.000 kilometrů jen proto, aby se s hlavní hvězdou Flyers viděl naživo. Ale není divu, že si Voráčka tolik předchází. Schůzka proběhla jen pár dní poté, co český hokejista s klubem prodloužil smlouvu až do roku 2024.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Jirka G. Novák
Narozen v roce 1977. NHL sleduji od 90. let. V letech 1996-2002 redaktor ČTK a zároveň několik let externí spolupracovník nhl.cz. Během té doby publikovány stovky článků ze všech oblastí sportu v mnoha českých denících. V letech 2003-2012 jeden ze zakládajících členů redakce sport.cz. Osobně se zúčastnil 6x mistrovství světa dospělých a 2x juniorských MS v hokeji, několika zápasů NHL. Spoluautor knihy o Dominiku Haškovi.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -