- Reklama -

Kovalčuk a Habs? Klub už údajně ztratil zájem

- Reklama -

Ilja Kovalčuk začal tuto sezónu v Los Angeles, které jej posléze vykoupilo ze smlouvy. Kontroverzní forvard nakonec zaujal Montreal, který s ním podepsal levný roční kontrakt. Po výměně do Washingtonu byl jeho další osud opět spojován s Habs, nové informace ale toto spojení považují za trvale přerušené.
Podle ruského portálu MetaRatings už Canadiens o služby 37letého Rusa nestojí.
V jednu chvíli pokoukával po Kovalčukovi také Edmonton – zájem ale už údajně ztratil. Větší aktivita kolem rodáka z Tveru by tak mohla přijít až po říjnovém otevření trhu.
Kovalčuk odehrál v uplynulém ročníku za Kings 17 utkání s bilancí tří branek a šesti asistencí. Za Canadiens naskočil do 22 duelů, ve kterých nastřádal šest gólů a sedm přihrávek. V dresu Capitals pak absolvoval sedm zápasů se ziskem gólu a tří asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -